De Botanische Tuin KralingenLike us op Facebook
vervolg
"Nieuwsbrief Maart 2014"

 

Zoals ieder jaar ontvangt u weer een acceptgirokaart. Door de donaties kunnen wij helpen om activiteiten op de tuin te bekostigen, of schenken we materiaal – dit voorjaar schenken we zaaigoed voor o.a. de kleine akker met speciale, oude, graansoorten. Verder is het dit jaar urgent om de pergola en de fontein te herstellen.

Om ons adressenbestand up-to-date te houden wordt het ieder jaar doorgenomen en gaan we ervan uit als er drie jaar niet gedoneerd is dat iemand verhuisd is of geen belangstelling meer heeft. We hebben ook het afgelopen jaar gezien dat we een trouwe en goedgeefse Vriendenkring hebben, waarvoor dank. We hopen binnenkort vele vrienden weer te zien bij een van de activiteiten of zomaar op een doordeweekse dag. Ook bedanken we de Stichting Vakir (Vereniging voor Kamermuziek in Rotterdam), de Erasmusstichting en Ploum Lodder Princen voor hun bijdragen.

Stichting Vrienden Botanische Tuin Kralingen

Namens het bestuur,

Lieke van der Ree.

 

*) Het boekje “Honderd planten van de Botanische Tuin Kralingen” is bij activiteiten op de tuin en bij de rondleidingen van Frans Advokaat te verkrijgen voor een vriendenprijs van €5,00
**) Het boekje “De stieftuin”, geschreven door Lou de Boer, krijgen de vrienden één keer bij een donatie van minimaal €25,-. Het is ook te bestellen bij ons secretariaat voor €10,- .

Terug